Preskocit navigáciu

Tradičné telefonické prianie do misií


Tradičné telefonické prianie do misií Ako už tradične, s blížiacimi sa vianočnými sviatkami a novým rokom, sa náčelník Generálneho štábu OS SR spolu s ministrom obrany telemostom spojili so zástupcami všetkých piatich kontingentov nasadených na plnenie úloh medzinárodného krízového manažmentu.
Počas telefonátu si vypočuli hlásenie o stave nasadených profesionálnych vojakov, plnených úlohách. V živej debate sa minister Glváč zaujímal o spôsob akým jednotlivé kontingenty strávia štedrý deň, prípadne koľký z nich vycestujú domov na dovolenky aby, v prípade že to plnené úlohy umožnia, strávili aspoň niekoľko dní so svojimi najbližšími.
Podplukovník Chorvát z operácie Resolute Support v Afganistane sa pochválil vyzdobeným vianočným stromčekom, ako aj faktom že príslušníci Národného podporného prvku sa postarali o suroviny na prípravu tradičnej vianočnej kapustnice.
"Som rád že všetci vojaci plnia svoje úlohy, a verím že si každý z nich čo to pod stromčekom nájde," uviedol generál Maxim na záver telemostu.

Tradičné telefonické prianie do misiíTradičné telefonické prianie do misiíTradičné telefonické prianie do misiíTradičné telefonické prianie do misiíTradičné telefonické prianie do misií2Tradičné telefonické prianie do misií2Tradičné telefonické prianie do misií2Tradičné telefonické prianie do misií2

Autor: OOD NGŠ , Foto: Michal Psota - KOd KaMO - Dátum: 21.12.2015
Čítanosť: 5639
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share