Preskocit navigáciu

Pridelenec obrany USA v Trenčíne


Pridelenec obrany USA v Trenčíne
Pridelenec obrany USA podplukovník Terry L. Anderson sa dňa 8. marca 2010 stretol s Veliteľom síl výcviku a podpory generálmajorom Miroslavom Kováčom na veliteľstve síl v Trenčíne.

Generálmajor Kováč na zdvorilostnom stretnutí, prvom po nástupe pridelenca obrany USA Andersona do funkcie, predstavil pridelencovi obrany postavenie síl výcviku a podpory v štruktúre Ozbrojených síl SR, objasnil mu poslanie a úlohy síl a v krátkosti informoval o reorganizačných zmenách vykonaných vo výcvikovom roku 2009. Podplukovník Anderson sa zaujímal najmä o priamo podriadené útvary a zariadenia síl, ktoré plánuje v blízkej budúcnosti navštíviť. Po absolvovaní pracovného obeda s generálom Kováčom tak navštívil ešte Veliteľstvo spoločnej logistickej podpory v Trenčíne, kde ho veliteľ plukovník Čúzy oznámil so štruktúrou útvaru a jemu podriadených práporov.

Veliteľ síl výcviku a podpory prijíma na zdvorilostných stretnutiach členov vojenského diplomatického zboru akreditovaných v Slovenskej republike pravidelne najmä po ich nástupe do funkcie.

Pridelenec obrany USA v TrenčínePridelenec obrany USA v TrenčínePridelenec obrany USA v TrenčínePridelenec obrany USA v Trenčíne

Autor: sekretariát VSVaP , Foto: sekretariát VSVaP - Dátum: 08.03.2010
Čítanosť: 15941
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share