Preskocit navigáciu

Slávnostná rozlúčka


Slávnostná rozlúčka

Posledný februárový deň vykonali príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava (VePBA) nástup v kasárňach Vajnory, ktorého sa zúčastnil aj Hlavný poddôstojník OS SR, štábny nadrotmajster Vladimír Beluš.
Pri príležitosti ukončenia pôsobenia u útvaru boli vyhlásené personálne rozkazy Riaditeľa PÚ OS SR k premiestneniu kapitána Petra Krumpála, ukončeniu služobného pomeru štábneho nadrotmajstra Michala Cződöra, ustanoveniu do funkcie a povýšeniu nadporučíčky Veroniky Glindovej. Pôsobenie u VePBA dnešným dňom ukončila aj právna poradkyňa JUDr. Ivona Ondrejková.
Veliteľ, plukovník Igor Jančovič, v príhovore poďakoval menovaným za vykonanú prácu v prospech VePBA a zaželal veľa úspechov v ich ďalšom profesijnom napredovaní. K pozitívnemu hodnoteniu vojenskej kariéry štábneho nadrotmajstra Cződöra sa vo vystúpení pripojil aj Hlavný poddôstojník OS SR. Zhodne konštatovali, že veliaci poddôstojník si v priebehu viac ako 25-ročnej kariéry a pôsobenia na rôznych funkciách a v rôznych posádkach získal prirodzený rešpekt nadriadených i podriadených. Aj náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim ocenil zásluhy štábneho nadrotmajstra Cződöra a na zhromaždení v Topoľčanoch minulý týždeň mu pri príležitosti odchodu do zálohy udelil Pamätný kríž III. stupňa. Štábny nadrotmajster Cződör poďakoval za zorganizovanie dôstojnej rozlúčky a uistil prítomných, že s hrdosťou bude spomínať na „svoju vojenskú rodinu“.


Slávnostná rozlúčkaSlávnostná rozlúčkaSlávnostná rozlúčkaSlávnostná rozlúčkaSlávnostná rozlúčkaSlávnostná rozlúčka

Autor: por. Bc. Zuzana LANČARIČOVÁ , Foto: rmt. Mgr. Štefan GAZDAGH - Dátum: 01.03.2017
Čítanosť: 3500
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share