Preskocit navigáciu

Výcvik vodičov vozidiel Land Rover Defender


Výcvik vodičov vozidiel Land Rover Defender

V termíne 18.1. – 22.1.2016 sa konal v Odbore výcviku a kynológie Vojenskej polície Vlkanová – Hronsek Výcvik vodičov vozidiel Land Rover Defender, na ktorý nastúpili 11 príslušníci VP. Riadiacim výcviku bol starší inštruktor rtm. PeadDr. Peter Chladný.

V prvej časti výcviku boli frekventanti výcviku formou prednášky oboznámení so základnými technickými parametrami vozidla, jeho konštrukciou, zvláštnosťami pri jeho obsluhe a údržbe, možnými poruchami a ich odstránením, zvláštnosti jazdy v teréne a na pozemných komunikáciách, použitím navijaku.

V druhej časti výcviku sa frekventanti výcviku prakticky oboznámili s vozidlom a jeho konštrukciou, kontrolu vozidla pred a po jazde a vykonali praktické jazdy na cestných komunikáciách a v teréne v CV Lešť.

 Na záver si overili získané teoretické vedomosti z údržby a prakticky vykonávať kontrolu a údržbu po jazde a počas parkových dní.


Výcvik vodičov vozidiel Land Rover DefenderVýcvik vodičov vozidiel Land Rover DefenderVýcvik vodičov vozidiel Land Rover DefenderVýcvik vodičov vozidiel Land Rover DefenderVýcvik vodičov vozidiel Land Rover DefenderVýcvik vodičov vozidiel Land Rover Defender

Autor: VP OVaK - Dátum: 26.01.2016
Čítanosť: 7761
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share