Preskocit navigáciu

Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín


Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín

Vo štvrtok 10. apríla 2014 sa príslušníci Síl výcviku a podpory OS SR pri príležitosti osláv 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín zúčastnili na spomienkovom stretnutí pri Pamätníku umučených na Brezine.

Náčelník štábu Síl výcviku a podpory plukovník Ján Dreveňák spolu s náčelníkom štábu pozemných síl plukovníkom Vladimírom Kubáňom položili veniec ako prejav spomienky pri Pamätníku umučených na Brezine. Profesionálni vojaci z trenčianskych vojenských útvarov si vypočuli príhovory primátora mesta i zástupcu Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov a spoločne vzdali úctu umučeným vojakom počas Slovenskej hymny v podaní vojenskej hudby.

Každoročne takto desiatky ľudí z Trenčína, pamätníci druhej svetovej vojny a predstavitelia mesta a vojenských útvarov v posádke Trenčín, s úctou a hrdosťou spomínajú na vojakov a ľudí, ktorí položili svoje životy pre našu slobodu.


Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín1Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín2Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín2Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín2Oslavy 69. výročia oslobodenia mesta Trenčín2

Autor: kpt. Ing. Ján BREZULA , Foto: mjr. Ing. Štefan MICHALOVIČ - Dátum: 10.04.2014
Čítanosť: 9066
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share