Preskocit navigáciu

Bežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behu


Bežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behu
Príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava nechýbali medzi športovými nadšencami, ktorí v sobotu 14. septembra absolvovali beh nočnou Bratislavou v rámci podujatia River Park Night Run.
 
Viac ako štyritisíc milovníkov behu s nefalšovaným športovým nadšením odštartovalo o 20.00 hod. z Nábrežia arm. gen. Ludvíka Svobodu. Pútavá trať dlhá deväť kilometrov viedla  ulicami nočnej Bratislavy po nábreží Dunaja a cez centrum mesta. Cieľová rovinka končila   na nábrežnej promenáde v River Parku na Dvořákovom nábreží.
 

Na 5. ročníku obľúbeného nočného bežeckého podujatia reprezentovali naše ozbrojené sily príslušníci Veliteľstva posádky Bratislava - rotmajster Radomír Peniak, poručíčka Iveta Dugasová, poručíčka Lenka Zvalová a vojak Peter Grandtner. Nočnú trať zvládli bravúrne a do cieľa dobehli za účasti množstva povzbudzujúcich divákov. Vojenskí reprezentanti podali v nočnom behu kvalitný výkon a už teraz sa tešia na neopakovateľnú atmosféru a čaro nočnej Bratislavy v budúcom ročníku.


Bežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behuBežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behuBežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behuBežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behuBežci z bratislavskej posádky reprezentovali OS SR na nočnom behu

Autor: por. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: por. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ - Dátum: 16.09.2013
Čítanosť: 8423
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share