Preskocit navigáciu

Prvý nástupný termín základného vojenského výcviku v roku 2012


Prvý nástupný termín základného vojenského výcviku v roku 2012

V prvom nástupnom termíne základného vojenského výcviku nastúpilo 86 novozregrutovaních čakateľov. Počas 9 týždňového základného výcviku budú v prípravnej štátnej službe a budú musieť preukázať všetky schopnosti tak aby po absolvovaní všetkých fáz výcviku mohli byť povýšení do hodnosti vojaka 2. stupňa.
Príjmom nových čakateľov v roku 2012 bola zároveň preverená spôsobilosť Regionálneho strediska naturálneho odievania (RSNO) v Multifunkčnej zásobovacej základni Nemšová. Táto spôsobilosť preukázala, že uvedené stredisko je schopné plynulo zabezpečiť vystrojenie v novozriadených priestoroch základne v požadovanej kvalite. Takýmto spôsobom príjmu a vystrojenia skvalitňuje základňa Nemšová poskytované služby pre OS SR.
Po návrate do posádky Martin začal naplno výcvik nových profesionálov. Tento zimný nástupný termín je značne náročnejší a preverí hlavne fyzické predpoklady čakateľov v náročných poveternostných podmienkach Turca. Po absolvovaní výcviku budú nový profesionáli slávnostne vyradení dňa 16. marca 2012.


Prvý nástupný termín základného vojenské výcviku v roku 20121Prvý nástupný termín základného vojenské výcviku v roku 20121Prvý nástupný termín základného vojenské výcviku v roku 20121Prvý nástupný termín základného vojenské výcviku v roku 20121Prvý nástupný termín základného vojenské výcviku v roku 20122Prvý nástupný termín základného vojenské výcviku v roku 20122

Autor: šbnrtm. Ján Brida , Foto: šbnrtm. Ján Brida - Dátum: 17.01.2012
Čítanosť: 15538
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share