Preskocit navigáciu

Návšteva štátneho tajomníka ministerstva obrany Slovenskej republiky


Návšteva štátneho tajomníka ministerstva obrany Slovenskej republiky

Riaditeľstvo Vojenskej polície a jeho príslušníkov navštívil vo štvrtok 28. apríla 2011 štátny tajomník ministerstva obrany Slovenskej republiky Róbert Ondrejcsák.

Na brífingu ho plukovník Jaroslav HAMÁR, riaditeľ VP, oboznámil s poslaním, s určením a úlohami Vojenskej polície a s aktuálnym dianím v súvislosti s blížiacim sa nasadením Vojenskej polície na cvičení BLACK BEAR 2011, ktoré sa bude konať vo Vojenskom priestore vojenského obvodu Lešť.

Pri príležitosti osláv 20. výročia vzniku Vojenskej polície bola štátnemu tajomníkovi odovzdaná pamätná medaila riaditeľa Vojenskej polície, tiež nová publikácia o Vojenskej polícii a propagačné CD, ktoré boli vydané pri tejto príležitosti, a ktoré mapujú vznik, činorodú prácu ľudí, dosiahnuté výsledky a celospoločenský prospech Vojenskej polície.


Návšteva štátneho tajomníka ministerstva obrany Slovenskej republikyNávšteva štátneho tajomníka ministerstva obrany Slovenskej republikyNávšteva štátneho tajomníka ministerstva obrany Slovenskej republiky

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 28.04.2011
Čítanosť: 19640
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share