Preskocit navigáciu

Stretnutie trenčianskej posádky


Stretnutie trenčianskej posádky

Aktualizácia plánu ochrany a obrany posádky bolo hlavnou témou zasadania, ktoré zvolal veliteľ trenčianskej posádky generálmajor Miroslav Kováč na pondelok 31. marca 2008 do priestorov Kultúrneho a metodického centra v Trenčíne.

 

Generálmajor Kováč so svojím zástupcom plukovníkom Jánom Burdom iniciovali aktualizáciu plánu z dôvodu hladkého a adekvátneho zabezpečenia prípadnej pomoci orgánom štátnej správy a územnej samosprávy pri odstraňovaní následkov mimoriadnych udalostí. Velitelia vojenských útvarov a zariadení v Trenčíne a predstavitelia Územnej vojenskej správy diskutovali o zmenách v plánoch požiarnej ochrany a protipovodňových plánoch. „Dôslednou analýzou a aktualizáciou týchto dokumentov si pripravíme pôdu na bezproblémový priebeh poskytnutia pomoci v prípade mimoriadnych situácii,“ zdôraznil na záver veliteľ posádky.

 

V rámci pravidelného stretnutia predstaviteľov útvarov a zväzkov situovaných v Trenčíne, ktoré sa koná dvakrát ročne, bolo predstavené nové velenie posádky i noví velitelia a riaditelia jednotlivých zložiek.


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 31.03.2008
Čítanosť: 16780
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share