Preskocit navigáciu

Ruža ako symbol vďaky


Ruža ako symbol vďaky

Vojačky i zamestnankyne veliteľstva síl oslávili medzinárodný deň žien v piatok 7. marca 2008 posedením v spoločnosti veliteľa generálmajora Miroslava Kováča a jeho zástupcu brigádneho generála Miroslava Kociana v jedálni veliteľstva.

 

"Ženy sú pre nás všetkým, bez nich by muži neboli tam kde sú," povedal generálmajor Kováč na úvod a slová uznania spečatil činom. Každej z prítomných žien venoval ružu ako symbol vďaky za prácu a optimizmus na tvári. Gratulácii všetkým ženám sa pripojili i zástupca a náčelníci odborov a oddelení. Veliteľ nezabudol ani na ženy, ktoré pripravujú pre príslušníkov síl v posádke Trenčín výborný obed. Daroval im ruže priamo v kuchyni. Potešením pre všetkých boli melódie rotného Pavla Gubančoka z Vojenskej hudby Trenčín i vystúpenie detí z detského folklórneho súboru Radosť z Trenčína pod vedením Zlatice Janáčikovej. V krojoch z Trenčianskeho kraja zahrali a zaspievali ľudové piesne.

 

Spoločné posedenie pri príležitosti Medzinárodného dňa žien je na veliteľstve tradíciou a malou odmenou na záver tohtoročného bola skrátená pracovná doba pre naše kolegyne.


FotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotoprilohaFotopriloha

Autor: sekretariát VSVaP - Dátum: 10.03.2008
Čítanosť: 18177
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share